Om oss

Innovativ og spennende livsforsikringsaktør i Norden!

DSC_9667.JPG

Om Youplus Livsforsikring

Vårt selskap ble startet med formålet om å lage et heldigitalt, uavhengig livselskap i Trondheim. Høsten 2020 ble vi kjøpt opp av en stor sveitsisk aktør, Swiss InsurEvolution Partners - dette allerede før salgsstart! Det viste seg at de delte de samme verdier og ønsker som oss, og sammen skal vi derfor satse stort på livsforsikring i Norden.

Vår visjon er å gjøre forsikring enklere slik at folk får et lengre og bedre liv. Dette gjør vi ved å tilby innovative løsninger med forståelige og gode produkter.

Vi leverer løsninger som gir kundene våre økonomisk trygghet. Vår strategi er å levere løsninger via partnere. Systemet har vi utviklet selv, og det bygger på en skybasert og fremtidsrettet teknologi. Våre løsninger har fått veldig positive tilbakemeldinger, og vi opplever at mange ønsker å samarbeide med oss. Vi vil også kunne tilby white label-løsninger, og vi jobber tett med alle våre partnere for å sikre suksess i alle ledd.

Virker dette spennende? Da er det bare å ta kontakt for å bli bedre kjent med oss.

Du kan også lese mer om vår spennende reise her.

Våre eiere

Swiss InsurEvolution Partners er et nettverk av forsikringsselskaper som ble etablert i 2012, med et mål om å skape en felles plattform for utvikling av innovative ideer og løsninger. Selskapet består av personer med lang fartstid og inngående kjennskap til forsikringsbransjen. De opererer i store deler av Europa, og går nå inn i det nordiske markedet. YOUPLUS Livsforsikring NUF er den nordiske filialen til YOUPLUS Assurance AG, som er eid av Swiss InsurEvolution Partners.

Les mer om Swiss InsurEvolution Partners

Lurer du på noe?

Kontakt oss
Keep+moving+together.jpg